Het Team

Samen bouwen we aan een NIEUW en veilig THUIS!

Eigenaar, persoonlijk begeleider en gezinshuisouder:

Ik ben Francien de Noord. In september 2018 ben ik samen met mijn toenmalige man Edwin, die als vrijwilliger verbonden was aan Nieuw Leven, een gezinshuis gestart voor tienermoeders. Al na een paar maanden bleek er ook erg veel vraag te zijn voor moeder kind trajecten voor moeders van boven de 18 jaar. In april 2020 ben ik het moeder kind huis gestart naast het gezinshuis.

Ik ben in 1980 geboren in Drenthe en op mijn 17e in Breda terecht gekomen.  Op mijn 23e raakte ik zwanger van mijn oudste dochter. Toen zij 9 maanden was ben ik met de opleiding HBO-Verpleegkunde begonnen. Al snel kwam ik er als alleenstaande moeder voor te staan. Ondanks alles en dankzij mijn sterke netwerk is het me gelukt om mijn oudste dochter een stevige basis mee te geven en mijn opleiding in 4,5 jaar af te ronden. Na het behalen van mijn diploma heb ik 9 jaar bij de GGD als jeugdverpleegkundige gewerkt.

Ik was getrouwd met Edwin en samen hebben wij nog 3 kinderen gekregen. Op de foto sta ik met onze tweeling (2015 geboren).

Ik doe graag dingen met de kinderen zoals het bakken van taart of koekjes, knutselen, naar het bos, kamperen, verstoppertje in het donker of samen in de tuin werken. Zelf vermaak ik me graag met een boek (al kom ik hier niet zo aan toe), paardrijden, kickboksen, een festival, een flinke wandeling in het bos of op het strand, een goed gesprek, een goede film of serie en zo nog veel meer.

Op dit moment werken we met velen in het moeder kind huis.

Ik: Begeleider, eigenaar, klusser, tuinvrouw, steun en toeverlaat: of te wel manusje van alles. Annemarie Bruinink: Persoonlijk begeleider. Adje van Geel: groepsbegeleider. Simone Zopfi: groepsbegeleider en nog een aantal groepsbegeleiders via CZG: Tessa, Linda, Saloua, Alicia, Saskia, Myrthe, Ella, Okki, Judith, Olga etc. 

Informatie en een foto van hen volgt nog.